Бразилец от Ботев празнува рожден ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:41 / 14.01.2013
3736
На 14 януари рожден ден празнува защитникът на "Ботев" Артур Енрике. Той посрещна 26-ата си годишнина в лагерната обстановка на тима в Александруполис. Бразилският ляв бранител прие поздрави и пожелания от цялата "жълто-черна" група в Гърция. Не спират да валят честитките и от страната на кафето, като Артур не скри, че няма нищо против да прекара този ден в родината си.

Рожденикът използва следобедната почивка, за да отскочи до центъра и да осигури почерпка на съотборниците си за след вечерята. Интересно съвпадение е, че годините на Артур вече отговарят на номера на фланелката, с която той играе - 26. Вместо пожелание към себе си, бразилецът предпочете да отправи такова към своите съотборници и всички привърженици на "Ботев".

"Момчетата ми пожелаха най-хубавите и важни неща. Да бъда здрав, щастлив и да имам много успехи. Аз искам да си пожелая това да се случва на всички нас - отбора, хората в клуба, нашите страхотни фенове. Да бъдем здрави и да имаме много поводи да се радваме на успехите на "Ботев"", заяви Артур и изпрати поздрави на "жълто-черната" половина на Пловдив.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).