ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гръцка телевизия излъчи филм за ПФК Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:54 / 11.01.2013Коментари (54)9126
© Plovdiv24.bg
Присъствието на "Ботев" в Александруполис не остана незабелязано от журналистите в региона. Подготовката на "канарчетата" на брега на Егейско море привлече интереса на няколко медии, като най-сериозно внимание на пловдивския тим отдели местната телевизия "Делта", която посвети близо половин час от вечерната си програма на "жълто-черните".

Оператор от въпросната телевизия засне две от тренировките на "Ботев", както и част от ежедневието на футболистите в хотел Аlexander beach. От медията взеха и интервю от старши-треньора Станимир Стоилов, което също бе включено в обширния видеоматериал, който представи "Ботев" като най-стария и един от водещите клубове в България. От "Делта" демонстрираха много положително отношение към "жълто-черните" и посочиха, че отборът разполага с качествени футболисти и доказан треньор.

Добрите думи по адрес на "Ботев" бяха използвани, за да се подсети местната община, че Александруполис може да се развие далеч повече като дестинация за предсезонна подготовка на футболни тимове от различни страни. От известно време собствениците на хотели в курортното градче искат по-тясно сътрудничество с местната власт, като я призовават за повече активност в тази посока.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Jult-Plovdivchanin
премахни филтъра

+12
 
 
Божеее чета коментарите и не вярвам на прочетеното .......как може хора който се водят фенове на Локомотив да пишат за история като те самите не знаят техния отбор коя година е .....сигурен съм че драскачите по доло до преди 2години са носили фланелки и знамена със 1936 година 1 година по късно се появява някъв пъпчив наркоман надрусал се до козирката и от тогава Локо е 1926 година ами тоя ако се надруса още 5 пъти Локомотив ще стане най-стария отбор на балканите .......или тръгнал наш гомнио да пише Сопотъ 1912 ......абе еййй пишлемета помните ли като ви зема покойника каде бяхте ? помните ли как влезнахте в А група ? помните ли как станахте шампиони и как другата година се борихте за оставане ? Бяхте ли с отбора в Б група като ходехте една шепа хора ? Помните ли играчи на Локомотив преди да ви вземе дилъра ? Кви фенове сте вие бе ?
-15
 
 
Сопотъ? Ягодово? Долни Воден? Крумово? Стряма? С на кой друг селски отбор лиценза ще носите гордо ДПС бюлетините? 1912 или 1914 - последно - мисирки или говЯда? Последно: Божинов или Роналдо? Концерт на Диип Пърпъл или духовият оркестър от Берковица ще ви уважат!? Приятелски мач с Борусия или с Бранополе? Африканец за президент или бат' Митко Командосът!? Хасковски Каун за тренер или Моуриньо? Розовите екипи на Рома или жълтите парцали на Сопотъ! Емблема с 4 или с 5 цвята? 100000 или 102000 хиляди миризливци ходят всеки мач на Гомнежа? 100 години селска фантастика или 100липиново? Пепси с кИфте или Пепси с дюнер? Знаме от оранжериен найлон има ли - или НЕ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: