Ботев се върна към двуразовия режим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:51 / 11.01.2013
2506
Отборът на Ботев отново се върна към режим от две тренировки на ден, информира официалния сайт на "жълто-черните". След като следобедът в сряда бе отделен за възстановяване от натрупаната от началото на подготовката умора, вчера "канарчетата" проведоха две занимания, които бяха на различни терени.

Сутрешната тренировка отново бе смесена, като треньорският щаб наблегна на физическата подготовка и футболистите имаха поредното аеробно тичане, след което и няколко упражнения с топка. Второто занимание бе от изцяло тактически характер и премина, като Станимир Стоилов и екипът му продължава да внедрява различни елементи от стила на игра, който "Ботев".

За първи път от пристигането на тима в Александруполис в играта с топка се включи Иван Цветков. Топ-стрелецът на "жълто-черните" има проблем с аддукторите, но болките вече отшумяват и прогнозите на медицинския щаб, който следи под лупа състоянието на Цветков, са, че скоро той ще се включи на пълни обороти към основната група.

След два дни отсъствие тренировки поднови и младокът Владимир Айтов. Юношеският национал се излекува от вирусно заболяване и се присъедини към по-опитните си съотборници.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).