В Ботев не знаят за Божинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
10:19 / 09.01.2013
10134
Новината, която пловдивски вестник публикува късно снощи, че Ботев Пд е привлякъл българския национал Валери Божинов се оказа невярна, научи Plovdiv24.bg. "Канарчетата" продължават тренировките в Александруполис, като сред очакваните нови попълнения не попада Божинов. 

Междувременно Валери Божинов изкара едноседмична почивка в Дубай със съпругата си Николета, докато мениджърът му Джери Паломба работи и по празниците за нов отбор на нападателя. Българинът не приема ролята на резерва във Верона и не крие, че може да премине в тим, където ще получава повече доверие.

След заработени над 5 млн. евро от заплати сега Божинов спокойно афишира желание да играе редовно дори за сметка на по-малко възнаграждение. Той все още е собственост на португалския Спортинг" Лисабон, който си поделя с Верона изплащането на 100 000 евро месечно на национала.

Досега в 10-годишната си професионална кариера Божинов е играл за Лече, Ювентус, Фиорентина, Манчестър сити, Парма, Спортинг Лисабон и сега Верона.




Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).