Марешки се прибра и даде зелена светлина за пла­нуваната зимна селекция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
10:54 / 08.01.2013
5043
Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив - Веселин Марешки, се прибра от дълга почивка в Австралия и даде зелена светлина за пла­нуваната зимна селекция. Вчера старши треньорът на "черно-белите" Стефан Генов е обсъдил набелязаните имена заедно с аптекарския бос. "Не мога да ви разкрия нищо в този момент. Кога­то подпишем договор с някого, ще ви уведомим. Чух се с г-н Марешки и обсъдихме селекцията" лаконичен бе Стефан Генов.

Очаква се днес или най-къс­но утре смърфовете да под­пишат с Четин Садула. "Не е тайна, че говорих с хората от Локомотив. Към мен оба­че има интерес и от още един клуб. Много скоро ще стане ясно къде ще играя", заяви юношата на Левски. Той обаче е дал дума, че Локо е първият му избор.

По време на първия под­готвителен лагер на Локомотив във Варна всички асо­ве на отбора ще водят пре­говори с боса за продължава­не на контрактите си. Те из­тичат след края на първенството. От "Лаута" твър­дят, че засега няма индика­ции, че някой от водещите играчи има намерение да на­пусне тима.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).