Скандали в сателита на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
10:27 / 08.01.2013
6651
Жестоки скандали избухна­ха в сателита на Ботев Ра­ковски. Отборът, който ста­на хит в първенството на "Б" група при дебютния си сезон, изгони 10 от играчите, класи­рали го на 3-то място.

Вчера вратата бе показана на опи­тните Филип Чипчев, Добрин Орловски, Камен Апостолов, Иван Димов, Антонио Цанков и Йосиф Франц. Освен тях са изпъдени още четирима юно­ши. На изгонените е предло­жена по една заплата, но те са категорични, че ще си тър­сят правата за предсрочно прекратените договори.

Низвергнатите са категорични, че зад чистката стои спорт­ният директор на Ботев Александър Александров-Кривия. За това говори фактът, че в тима са оставени резервите Васил Стефанов и Иван Площаков, които минават за близки приятели на Кривия. Старши треньорът Иван Танчовски нямал думата, тъй като е безгласна буква на стадиона край квартал Секирово.

От Ботев в сателита ще бъдат командировани Радо­слав Терзиев и Лъчезар Анге­лов.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).