Цветков с травма, пропусна втората тренировка на отбора в Гърция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
08:41 / 08.01.2013
8317
Голмайсторът на "жълто-черните" Иван Цветков пропусна втората тренировка на отбора в Гърция, информира официалния сайт на "жълто-черните". Още в началото той усети болка в аддукторите и след като се консултира със Станимир Стоилов и д-р Георги Касабов, напусна терена. Към момента Цветков участва само в кондиционните занимания, като пропуска упражненията с топка. Той ще се включи наравно с отбора, след като проблемите му отшумят напълно.

Основната част от тренировката в понеделник следобед бе от тактически характер. Футболистите загряха с квадрат, след което Станимир Стоилов ги раздели на два отбора, които упражниха няколко игрови елемента, а в края дойде ред и на шутове към вратата. В заниманието се включи и най-новото попълнение в тима Борис Галчев, с който групата играчи на "Ботев" в Александруполис е вече 25.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).