Станимир Стоилов отрязал носител на КЕШ заради Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:51 / 07.01.2013
4900
Новият треньор на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов имал и друг вариант преди да подпише с клуба. Както е известно, Мъри смени Ферарио Спасов и официално подписа договор на 11 декември. До това развитие обаче е имало вариант и да не се стигне.

Станимир Стоилов е бил в напреднали преговори с ръководството на Цървена звезда, пише "Меридиан Мач". Носителят на КЕШ за 1991 година е имал намерение да смени треньора си Александър ЯнковичСале и да вземе именно Стоилов. 

Българският специалист изчакал няколко дни с отговора към "Ботев", за да види как ще се развият преговорите с Цървена звезда. Сърбите обаче се забавили в решението си дали да сменят Сале Янкович и Мъри подписал с "канарчетата". 

Шефовете на "Ботев" са били информирани, че Стоилов преговаря с Цървена звезда и затова забавили с няколко дни официалното му представяне след смяната на Ферарио Спасов

Любопитното е, че Мъри и сегашният треньор на Цървена звезда Сале Янкович са приятели. Двамата работиха заедно, след като сърбинът беше помощник на Славолюб Муслин преди години, когато в "Левски" още играеше Станимир Стоилов.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).