Бившо "канарче" се пробва в Гърция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:43 / 03.01.2013
4352
Голмайсторът на Югоизточната В група Ирфан Юсеинов изкара кратки проби в изпадналия от гръцката Суперлига Докса (Драма), съобщава регионалният вестник ЕвросСпор. Юсеинов, който е известен с прякора си Арфата, у нас е играл предимно във В група, но има периоди и във втора дивизия с отборите на Свиленград, Калиакра (Каварна) и Любимец.

Юсеинов игра малко за Докса в контролна среща с нискоразредния отбор на Просоцани (4:0), след което се прибра в България. Той ще очаква позвъняване от треньора на Докса Сулис Пападопулос, който да му съобщи дали трябва да се върне за втория дял на шампионата във втора лига или не.

Докса изпадна през миналата година от Суперлигата, но президентът Атанасиос Самиос е амбициран да спечели завръщане. Докса обаче тръгна доста трудно и в момента е на 14-о място. Арфата в момента рита за средняка в Югоизточната трета лига Гигант (Съединение) и е забил 12 гола за есенния дял на шампионата.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).