Спрокел сменя ЦСКА с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:30 / 03.01.2013
4865
Защитникът разтрогна с "червените" без претенции, пише вестник "Меридиан мач". Защитникът Сивард Спрокел, който през лятото подписа с ЦСКА и бе представен като един от хитовете в селекцията, ще получи възможност да докаже качествата си в "А" група, но с друг отбор. 

Националът на Холандски Антили разтрогна договора си с "армейците" без финансови претенции вчера, въпреки че има да получава няколко заплати от по 12 000 евро. От Борисовата градина с радост потвърдиха новината пред "Меридиан Мач". 

Очаква се футболистът да започне подготовка с Ботев (Пловдив) в петък и да стане второто попълнение в защита за "жълто-черните". На Колежа вече си осигуриха подписа на национала Веселин Минев, когото представиха паралелно с новия си треньор Станимир Стоилов през декември. 

Спрокел пристигна в България от кипърския Анортозис с препоръката на Мъри. Стойчо Младенов се довери на "синята" легенда, но впоследствие се оказа, че играчът не може да се наложи при "армейците", феновете го грабнаха още след първата контрола с Торпедо (Москва), а след отпадането от Мура и атаките срещу Стойчо той веднага бе изваден от състава. 

Спрокел бе поставен в унизително положение и му се налагаше да води подготовка дори с детските отбори от школата. Стоилов обаче е сигурен, че защитникът има потенциал да се утвърди като един от най-стабилните на своя пост в "А" група.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).