Йордан Христов остава в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:01 / 28.12.2012
4252
Десният бранител на Ботев (Пд) Йордан Христов удължи договора си с клуба с още една година. Кон­трактът на футболиста изтича през лятото на 2013 година, но той се обвърза с "канарчета­та" за още 365 дни. Та­ка играчът остава на Колежа до лятото на 2014 година. Спортният директор на "жълто-черните" Александър Александров и Йордан Христов си стиснаха ръцете, като новият договор на бранителя е с подобри финансови ус­ловия.

"Меридиан Мач" на­учи, че на останалите трима, на които им из­тичат контрактите - вратаря Христо Иванов, Ангел Рахов и Ивайло Димитров, за­сега няма да бъдат подновявани. Футболистите остават на Ко­лежа и ако през пролетта покажат качест­ва, ръководството ще седне на масата за раз­говори.

Текат преговори по преминаването на вра­таря Владо Стоянов и Борис Галчев в Ботев (Пд), като има малка вероятност те да се по­явят за първата трени­ровка на 4 януари. Пловдивчани се отка­заха от услугите на Шоко и Мишо Алек­сандров, тъй като от Лудогорец извиват ръ­цете на шефовете на "канарчетата".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).