Играчи на Ботев направиха дарение за детски дом

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:28 / 19.12.2012
3913
Футболистите на "Ботев" Пловдив направиха дарение на Кризисния център за деца към Община Пловдив, като част от коледната инициатива "Подари картичка, стопли сърце", информира официалния сайт на "канарите". Участието на "Ботев" в акцията бе организирано от директора на стадион "Христо Ботев" Емил Горицов, който осъществи връзка с центъра и се запозна с нуждите на малчуганите. 

Футболистите откликнаха мигновено и сутринта на 19 декември капитанът Асен Караславов и Ангел Рахов посетиха Кризисния център от името на целия отбор. Двамата защитници подариха на дома музикална уредба, прахосмукачка, микровълнова печка, десет стола и различни лакомства, закупени със събрани от футболистите на "Ботев" средства. От своя страна, преди последния мач срещу "Славия", децата подариха на целия отбор ръчно изработени коледни картички.

Представителите на "жълто-черния" тим бяха посрещнати радушно от малчуганите и хората, които се грижат за тях. Децата разведоха своите гости из помещенията, в които преминава ежедневието им. С нескрито вълнение те поговориха с батковците и ги разпитваха за живота на футболистите.

В края на посещението Асен Караславов покани децата и ръководителите от Кризисния център на мачовете "Ботев" през пролетта. "Важно е да се обръща внимание на децата, защото много от тях имат нелека съдба. В България трябва по-често да се сещаме за тези неща", единодушни бяха Караславов и Рахов след срещата си с децата.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).