Лазаров: Ботев е силен противник и се радваме, че го победихме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:52 / 16.12.2012
4364
Нападателят на Славия - Здравко Лазаров, остана щастлив от днешния успех с 1:0 над Ботев (Пловдив) в осминафиналния реванш от турнира за Купата на България.

"Играхме за победа, така стана, иначе Ботев е много силен противник и се радвам, че ги победихме. Първият мач бе ревашащ, тогава играхме много добре и спечелихме с 3:0", каза Електричката след края на мача.

На въпрос Велислав Вуцов ли е причината за възхода на "белите" в последните мачове, Лазаров заяви: "Последните 2-3 мача имахме късмет, преди това нямахме. Във футбола трябва и късмет, напоследък взе да ни спохожда и резултатите не закъсняха".

Той обяви още, че в момента се чувства добре и ще играе, докато му позволяват силите: "Само да нямам контузии, иначе се чувствам добре. Само да нямам някоя тежка контузия, че на тези години... иначе ще играя докато мога".

"Няма значение кой ще е следващият ни съперник, трябва да се опитаме да спечелим купата, защото в първенството ще ни е много трудно", завърши Здравко Лазаров.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).