Берое кани бивш треньор на "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
00:00 / 30.11.-1
2019
Спортно-техничес­кият щаб, напуснал Ботев, в лицето на Ферарио Спасов, Александър Димит­ров и Лилчо Арсов, може да поеме Бе­рое, научи "Мериди­ан Мач". Ръководст­вото на старозагорци е влезнало в контакт с треньорите, като са обсъждали възмож­ността да започнат работа в "зеления" клуб.

От началото на шампионата Берое не практикува добър футбол и не заема добро място в класи­рането, което е накарало шефовете отно­во да направят про­мяна. След назнача­ването на Петър Хубчев нещата отно­во не потръгнаха и ръководството на старозагорци обсъж­да като вариант №1 Ферарио Спасов и неговия щаб.

Вчера бившият наставник на Ботев (Пд) се появи отново край Бирената фаб­рика за прекратяване на договора си с пловдивчани. До ня­колко дни ще стане ясно дали Ферарио Спасов, Александър Димитров и Лилчо Арсов ще приемат офертата на Берое.

В Стара Загора то­ва ще бъде трета треньорска смяна от началото на първенс­твото. Берое започна с Ивко Ганчев, а след това на поста заста­на Петър Хубчев. Слабите резултати са причина да се по­търси нова промяна. Амбициите на Берое бяха големи преди началото на първенс­твото, но сега отборът е на незавидна позиция.

Източник: "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).