Кривия към Мъри: Готови сме да сменим 20 треньора, докато намерим най-подходящия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:02 / 12.12.2012
4259
Спортно-техническия дирестор на Ботев Пловдив Александър Александров предупреди новия старши-треньор на "канарчетата" Станимир Стоилов да внимава, че клубът е готов да смени и 20 треньора, докато не намери правилни човек, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Първо искам да изкажа благодарност към Ферарио Спасов за свършената работа до този момент. Не сме искали да става така, но във футбола има и такива моменти", коментира Александров.

"Аз съм назначен да отговарям за организацията на отбора, да казвам мнението си на ръководството и собственика за това. Моето мнение е, че отборът не се разви в прогрес, а в регрес. Изиграхме 4-5 добри мача, след това отборът тръгна надолу. Тежко ми е да говоря за смяната, но това е факт", продължи той. 

"Всичко което казвам сме го съгласувано със собственика на клуба. Той взима най-важните решения. Смятам, че той направи най-правилното решение като назначи Станимир Стоилов. Той е може би най-добрият клубен треньор в България. Собственика има принцип, че всички ботевисти трябва да подкрепят треньора и най-вече отбора, за да имаме успехи", каза още Кривия.

"Ако се наложи, ще сменим и 20 пъти треньора, докато намерим най-правилния. Имал съм възможност да играя с Мъри, но ще сменим и 20 треньора, докато намерим онзи, който е най-подходящ за Ботев", завърши Кривия.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).