Мъри за Ботев: Не коментирам клюки и глупости

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
10:21 / 06.12.2012
8778
Бившият национален селекционер Станимир Стоилов определи като глупост вероятността да поеме Ботев (Пловдив) от Нова година. След незадоволителните резултати на пловдивския тим в последните няколко кръга в града под тепетата упорито се заговори за треньорска смяна.

Очакванията бяха именно бившият наставник на Левски и Литекс да замени досегашния наставник на Ботев ферарио Спасов. Потърсен за коментар, Стоилов бе повече от красноречив.

"Не мога да коментирам клюки и глупости", отсече специалистът, след което затвори телефона.

Според информация на "7 дни спорт" Мъри и неговият мениджър Лъчезар Танев обсъждат в момента предложение от чужбина, но евентуално развитие ще има до края на седмицата.

Едва след това треньорът ще бъде склонен да разглежда оферти от България и евентуално да преговаря с ръководството на Ботев Пд. За последно Стоилов беше начело на кипърския Анортозис, откъдето беше уволнен в края на септември миналата година.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).