Ботев атакува бивш играч на Миньор със съблазнителна оферта, той иска в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:41 / 22.11.2012
4271
Бившето крило на Миньор (Перник) - Милен Василев се предложи на Левски. Бързоногият халф от два дни е свободен агент, след като разтрогна договора си с пернишкия тим едностранно заради неполучени заплати.

"Нищо не мога да коментирам на този етап. Ще мога да говоря едва като излезе официалната информация в медиите. Разтрогнах с Миньор, вече не съм част от отбора. Всеки един нормален младеж на 24 години иска да играе в Левски, аз не правя изключение", бяха думите на Василев.

Ботев (Пловдив) също ще се опита да привлече играча в редиците си. Очаква се "канарчетата" да го атакуват със съблазнителна оферта, тъй като търсят бързи флангови футболисти, които да придадат повече острота на атаките на тима през пролетта. Още повече че през лятото пловдивчани се опитаха да го привлекат в отбора си, но тогава удариха на камък. Все още действащият тогава собственик на пернишкия клуб Никифор Вангелов поиска баснословна сума от Ботев за правата на Василев, което отказа жълто-черните. Сега, след като се откри нова възможност да го привлекат от Колежа, ще пробват да го отмъкнат под носа на Левски.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).