В Черно море следят ситуацията около Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:33 / 20.11.2012
3086
В "Черно море" следят ситуацията около Мартин Камбуров. На "Тича" обаче са толерантни и изчакват да видят дали той ще се разбере за завръщане в "Локо" (Пд). Ако това не стане, "моряците" ще отправят оферта към футболиста и се надяват да го спазарят по две причини. Първата е, че разполагат със средства, за да изпълнят финансовите изисквания на Мартин за годишна заплата в сериозен клуб от "А" група. 

Втората е свързана с Георги Илиев. Капитанът на варненци е приятел с Камбуров повече от 9 години. Както е известно, двамата са с най-голямата заслуга за единствената титла на "Локо" (Пд) в историята му - през 2004-та. Тогава Жоро градеше играта и изработваше головете, а Мартин ги вкарваше и стана стрелец номер 1 при майсторите.

Разбра се още, че Адемар отново е актуален за "моряците". Левият бек не е играл от пролетта, когато се контузи като играч на ЦСКА, но ако е 100% възстановен и в добро функционално състояние, е възможно Адалберт Зафиров да настоява за привличането му. 

Зафето работи за кратко с "кариоката" при "червените" и е впечатлен от качествата му. Любопитно е обаче, че откакто настоящите собственици на "Черно море" го издържат 8 години и половина, никога не са връщали треньор или футболист, с когото са се разделили. Адемар направи име в България с екипа на варненския тим, а през юни 2011-а премина на "Армията".



Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).