Ботев картотекира новите утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:51 / 27.02.2008
2612
Пловдивският Ботев ще картотекира утре в БФС шест нови попълнения, съобщи изпълнителният директор на клуба Марин Бакалов.

Това са Стефан Стойчев и Апостол Попов /дошли от Хасково/, Николай Харизанов /Берое/, Веселин Филипов /Спартак Пловдив/, Георги Коруджиев /юноша на Левски София/ и Йордан Етов, който е юноша на "канарчетата", но ще бъде картотекиран с професионален договор. Мароканецът Мохамед Исмаил ще бъде заявен за картотека в БФС, но той като все още няма работна виза и не може да получи състезателни права. Президентът на Ботев Димитър Христолов каза, че все още никой от ръководството на Берое не го е потърсил за разговор относно проблема с Иво Иванов и Желю Желев. Двамата футболисти подписаха трудови договори с Ботев, след което се върнаха в Берое. Шефът на "канарчетата" каза, че ако тези двама играчи са подписали контракти и със старозагорци, ще им бъдат спрени състезателните права.

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).