Локо прекъсна черната серия като гост след победа над Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (139)
16:25 / 10.11.2012
18337
Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Монтана в мач от 12-ия кръг на "А" група. С тази победа "черно-белите" прекъснаха черната си серия като гост от началото на сезона. Победните попадения за пловдивчани вкараха Кавдански (41) и Атанасов (79). Точен за домакините бе Миро Антонов три минути преди края от дузпа.

Пловдивчани започнаха отлично срещата и още в 10-ата минута вратаря на домакините Веселин Цветковски показа своята класа, след като на два пъти спаси удари на Атанас Курдов. Малко по-късно Цветковски отново паказа рефлекс спасявайки силен шут на Георги Стефанов

С оглед показаното на терена Локомотив успя да поведе 4 минути преди края на първата част. След едно центриране на Христо Златински, Веселин Цветковски не се намеси подобаващо, а от това се възползва Мартин Кавдански, който даде преднина на пловдивчани.

След почивката "смърфовете" се прибраха в своята половина и дебнеха Монтана на контраатака. В 79-ата гостите убиха интригата на стадион "Огоста" с втори гол във мача дело на Димо Атанасов, който се възползва от нова грешка на Веселин Цветковски.

В края на мача домакините получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Валери Георгиев срещу Миро Антонов, зад топката застана нападателя който не сгреши от бялата точка и фиксира крайното 1:2 за Локомотив Пд.

След тази победа Локо Пд се изкачи на 8-ма позиция с актив от 15 точки. Монтана е 12-ти с 12 пункта.



Виж коментарите (139)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).