Ботев Пд пази новата си звезда от софийските грандове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
10:08 / 06.11.2012
9011
Ръководството на Ботев (Пловдив) ще предложи нов договор на героя от дербито с Локомотив (Пловдив) Тодор Неделев. Контрактът на една от най-големите надежди в българския футбол, който той подписа, навършвайки 18 години, е за 2+1 години и на практика изтича в края на сезона. От "жълто-черния" клуб обаче не само ще се възползват от опцията за неговото удължаване, но и ще предложат далеч по-добри условия на футболиста, който вече се утвърди като една от водещите фигури в състава. Заради силните изяви на младежкия национал шефовете са решили да вдигнат заплатата на един от най-проспериращите играчи в "А" група и да го доближат до парите, които прибират чужденците и по-опитните му съотборници, пише "Меридиан Мач".

Интерес към Неделев вече има както от софийските грандове Левски и ЦСКА, така и от чужбина. Шефовете на Ботев искат да бетонират национала в клуба със солидна заплата и договор за по-дълъг период, който след време да позволи на "жълто-черните да оползотворят усилията и средствата, инвестирани в него, с успешен негов трансфер зад граница.

Освен Тодор Неделев още няколко футболисти на Ботев са с изтичащи договори. Това са вратарят Христо Иванов, Йордан Христов, Ангел Рахов, Петър Атанасов и Ивайло Димитров. На някои от тях със сигурност ще бъдат предложени контракти, но други все още трябва да убедят Ферарио Спасов, че имат място в състава.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).