И столични ченгета идват да охраняват мача Ботев-ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
17:31 / 26.10.2012
8268
Областната дирекция на МВР - Пловдив е предприела охранителни мерки за гарантиране на реда по време на футболния мач между отборите на Ботев и ЦСКА. Футболната среща, която е от първенството на "А" футболна група, ще се проведе утре от 16.00 часа на стадион "Христо Ботев" в областния град. Съдействие на пловдивските си колеги в охраната на спортното мероприятие ще оказват и полицаи от СДВР. Предприети са всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността и осигуряване на обществения ред. 

С цел предотвратяване на стълкновения между привържениците на двата отбора са проведени предварителни разговори с техни представители. В Пловдив се очакват да пристигнат около 1000 фенове на ЦСКА, част от които ще пътуват организирано с влак и автобус от София, а други ще се придвижват с личните си автомобили. На влизащите в стадиона ще бъдат извършвани стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както и такива, които са с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия. Забранено е внасянето на пиротехнически средства и други опасни предмети. Всички зрители се призовават да спазват разпорежданията на полицейските служители. 

Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно съгласно Закона за спортното хулиганство. По повод футболната среща и провеждането на рали "Хеброс 2012" на територията на областта пловдивската полиция предприема всички необходими мерки за охраната и за гарантиране сигурността на гражданите, както и за осигуряване на безопасността на движението.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).