На Колежа набелязаха нови чужденци за зимната селекция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:19 / 26.10.2012
3535
Ботев Пд започна да подготвя нови трансфери за зимната пауза, разкриха близки до клуба. Спортно-техническото ръководство на жълто-черните вече е набелязало четирима чужденци. Очаква се преговорите за тяхното привличане да започнат след края на полусезона. На стадион "Христо Ботев" засега усърдно пазят в тайна подробности около въпросните футболисти. Знае се само, че става въпрос за нападател, двама халфове и защитник, които притежават паспорти на страни от ЕС.

В момента при жълто-черните има 7 чужденци - вратарят Ернестас Шеткус, Бобан Грънчаров, Артур Енрике, Томаш Иршак, Рубен Паласуелос, Вандер Виейра и новопривлеченият Хабиб Бамого. Желанието на шефовете на Ботев е с увеличаването на чужденците отборът да вдигне още повече класата, за да се пребори за участие в Лига Европа през следващото лято. Затова целта пред отбора до края на полусезона е да спечелят максимум точки и отборът да финишира в топ четири.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).