Узунов: Финансова криза в Локо няма, Общината бави реконструкцията на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 03.02.2008
6262
В Локомотив няма финансова криза, бе категоричен генералният секретар на Локомотив Атанас Узунов. Той обвини отделни медии, че с подобни неверни писания тровят обстановката в Локомотив. Заплатите на футболистите и целия щаб на "Лаута" по правлник се изплащат до 10-то число. За февруари това изплащане е започнало още на първи. Узунов бе категоричен, че Мартин Камбуров не е продаден заради финансова криза в клуба и преди това за него са били отхвърлени 7-8 оферти от големи клубове.

Узунов засегна и темата с реконструкцията на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Бившият рефер заяви, че от страна на ПФК Локомотив всичко е готово и се чака само решението на общината за вливането в отбора. Припомняме, че Община Пловдив прояви интерес да влезе с 25% в клуба, като апортира терените под стадиона и по този начин се цели да се даде възможност да започне реконструкцията на съоръжението. Процедурата трябваше да приключи до 31 януари, като ангажимент за това пое лично кметът Славчо Атанасов. Узунов бе категоричен, че в Локомотив няма информация процедурата да е завършила и именно това бави старта на реконструкцията.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).