Виктория Волей гони място в шестицата за новия сезон в Суперлигата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:47 / 11.09.2012
1930
Ръководството на Виктория Волей обяви целта си за новия сезон в Суперлигата. На официална пресконференция днес президентът на клуба Христо Драмов заяви, че клубът ще гони място в шестицата, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Той също така обобщи, че клубът ще хвърли максимално усилия, както за първенството, така и за Купата на България. Драмов също така намекна, че целта която отбора си е поставил за новия сезон е напълно реална.

Отборът на Виктория Волей запази миналогодишния си състава и за предстоящия сезон, като единствения напуснал е Иво Драмов, който си тръгна от пловдивския клуб, заради клуб от Канада. И през тази година Виктория ще разчита предимно на юноши, както бе и през миналия сезон. 

На пресконференцията днес президентът на пловдивчани представи официално и новият старши-треньор на клуба Петър Костадинов, който също така ще води и старшата възраст на Виктория. Назначаването на Костадинов като треньор на Виктория Волей го прави най-младия специалист в Суперлигата. 

Първенството на националната волейболна лига при мъжете стартира на 12-13 октомври, а жребия за сезон 2012-2013 ще бъде теглен утре от 13,00 часа в зала Родина на стадион Васил Левски.

Тази година в първенството ще участват 10 отбора, а не 12 както бе през миналата година. 10-ия отбор отпада директно, а 9-ия ще играе плейаут. 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).