Даксон пред завръщане в Локомотив Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
10:33 / 04.09.2012
10338
Бразилецът Даксон да Силва е възможно да се завърне в Локомотив Пд до подновяването на първенството, пише 7 дни спорт. Както е известно, 25-годишният плеймейкър подписа с Васко да Гама, но бразилският тим все още не успява да го уреди с права за официалните си двубои. 

Клубът от Рио де Жанейро не е платил 185 те хиляди евро, за които се договори с Локото. Вече нееднократно писахме, че от Лаута няма да пратят жълтата карта на Даксон в Бразилия, тъй като от Васко вече трябваше да са превели парите на пловдивския клуб.

Освен това бразилците са се забавили и със сроковете за представянето на всички документи пред футболните инстанции, тъй като трансферът на Даксон се осъществи в последния момент преди затварянето на трансферния прозорец в страната на кафето на 20 юли. В момента Даксон изчаква решение от ФИФА дали ще може да играе, като е възможно да остане и извън терените за следващите 6 месеца. 

Очаква се яснота по неговия казус да има до седмица. В същото време треньорът на Локомотив Пд продължава да желае Даксон да се завърне на играчът не може да играе за Васко да Гама. При този вариант всичко ще зависи от това, дали Даксон ще е съгласен пак да акостира на Лаута.



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).