Даксон се прибра без багаж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 16.01.2008
2778
Без багаж се прибра вчера от Бразилия халфът на Локо (Пд) Даксон да Силва. Играчът, който бе определен за №1 за 2007 г. от феновете на Локо, се присъедини към съотборниците си на лагера в Сандански. Техничарят ще направи днес първа тренировка при Ясен Петров. Сънародникът му Даниел Моралес от два дни се готви с отбора. Русокосият халф претърпя лека операция в края на годината, но е напълно възстановен и тренира наравно със съотборниците си.

Нападателят Владислав Златинов още не e отговорил на шефовете на клуба дали ще подпише нов договор. Той беше отстранен от тима, тъй като отказа да поднови контракта си, който изтича през лятото. На "Лаута" вече чакат 40 000 евро от трансфера на вратаря Стоян Колев. Договорът му с Оцелул (Галац) влезе в сила, след като Колев мина успешно медицински тестове и отлетя вчера с новия си тим на лагер в Анталия.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).