Локо тренира на помощни терени за 600 000

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 16.01.2008
2389
Ясен Петров и футболистите проведоха първите си занимания на помощния терен на Вихрен в Сандански, в който президентът им Коко Динев вложи близо 600 000 лева миналата година. "Условията за подготовка в Сандански са много по-добри от тези в Пловдив, но нали затова сме дошли тук." коментира наставникът на пловдивчани пред пловдивските медии.

Сред неговите избранници вече се присъедини разтрогналия с Берое 23-годишен нападател Герасим Заков, който очаква завръщането от Англия на мениджъра си Емил Данчев, за да подпише договор с локомоивци. Данчев е по дела, свързани с българския топ-нападател Димитър Бербатов. До утре друг бивш футболист на Берое Данаил Митев ще трябва да реши дали да предпочете офертата от Лаута, за да стане втория привлечен от разпадналия си тим на старозагорци.

Защитникът Иван Иванов най-вероятно ще се размине с пътуване до Англия, където да прекара пробен период в тима на Дарби Каунти. Генералният секретар на "смърфовете" Атанас Узунов оцени шансовете на бранителя на този етап като минимални.



Източник: Lportala.net


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).