ЦСКА посреща Локо Пд във Враца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:26 / 17.08.2012
4430
ЦСКА по всяка вероятност ще посрещне Локо Пд другата седмица във Враца или Кюстендил. Както е известно, Дисциплинарната комисия наказа червените с лишаване от домакинство за една среща заради действията на част от феновете в мача срещу Литекс в Ловеч (1:0).

Столичани вече са проучили възможността да са домакини в Стара Загора или в Сливен. По същото време обаче местните отбори имат мачове.

Вариант е бил стадионът в Ловеч. Поради изстъпленията на привържениците точно там и факта, че Литекс също има домакинска среща в третия кръг, тази опция е отпаднала.

Сега шефовете на "Армията" умуват върху стадионите в Кюстендил и Враца. "Осогово" има лиценз и може да приема мачове от А група.

Във Враца също няма да има проблем, тъй като тогава местният Ботев гостува на Локо Сф. Крайното решение по този въпрос ще бъде взето другата седмица, но е по-вероятно двубоят да е във Враца, пише "Тема спорт". ЦСКА играе срещу Локо Пд на 25 август (събота).



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).