Марин Бакалов: Ботев Пд и Лудогорец са "солта" на шампионата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:10 / 16.08.2012
4768
Главният скаут на Ботев Пловдив и легенда на жълто-черните Марин Бакалов заяви пред "Тема Спорт", че тимът на Ферарио Спасов няма от какво да се притеснява от предстоящото си гостуване на Левски.

"Щастлив съм от това, което показа Ботев срещу Славия. Победата беше напълно заслужена с оглед на показаното на терена.

Най-важното в случая е, че Ботев е възроден, публиката е зад отбора и пътят пред нашия тим е само нагоре. Затова и няма от какво да се притесняваме преди гостуването на Левски.

Ние показахме, че вече имаме някакъв облик, докато отборът на Илиан Илиев тепърва ще намира себе си след отпадането в Европа", каза Бакалов. Той добави, че мачът на "Герена" ще бъде доста равностоен и интригуващ.

"При всички положения ще се получи истинско дерби както по времето, когато аз играех. Ботев по нищо не отстъпва на водещите отбори, в това число и на Левски.

Отборът на Ферарио Спасов ще бъде фактор в А група. Смятам, че ние и Лудогорец, така да се каже, сме "солта" на шампионата, защото можем да поднесем изненада срещу всеки тим, независимо къде играем.

Това е начинът да се развива футболът ни", завърши легендата.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).