Двойни премии за "канарчетата" при бой над Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:41 / 15.08.2012
3934
Сериозни суми ще прибе­рат играчите на Ботев (Пловдив), ако успеят да ударят Левски на "Герена". Мачът е в неделя от 20:00 часа.

Възпи­таниците на Ферарио Спасов ще играят за двойни бонуси в столицата. Според запознати те ще приберат по три бона, ако и след визита­та на "сините" имат пълен ак­тив от точки.

В първия кръг "жълто-черните" разбиха с 3:0 Славия, а хеттрик реализира бившият играч на тима от "Герена" Иван Цветков. Благо­евградчанинът изпусна и дуз­па. Освен на него, Ферарио Спасов разчита и на още два­ма футболисти, минали през Левски - защитника Стефан Станчев и халфа Мариян Огнянов. Те ще имат поводи да се доказват срещу бившия си тим, който ги освободи с лека ръка.

Ботев плати тран­сферна сума за Иван Цветков, но тя бе символична - 30 хиля­ди лева. Ферарио Спасов и спорт­ният директор на Ботев - Александър Александров, пък са призовали играчите да не си вирват носовете. За да им осигурят спокойствие, те планират да закрият трени­ровките до мача в неделя.

В лагера на "канарчетата" няма контузени футболисти и Ферарио Спасов ще може да разчита на всички играчи. Специалистът не смята да прави промени в състава, който разби Славия с 3:0.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).