Караславов: Публиката на Ботев Пд е най-добрата в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
14:54 / 13.08.2012
13038
Бранителят на Ботев (Пловдив) - Асен Караславов, разкри, че най-голямата цел на ръководството на клуба е да построи бази и терени, за да могат децата да започнат да тренират и спортуват все повече.

Той беше гост в актуално студио "Дерби", където говори за първия си мач с "екипа на "канарите" и разликите между България и Германия, където той игра 5 сезона с екипа на Гройтер Фюрт.

"Първата цел, която си поставих като си дойдох бе да не сравнявам България с Германия. Първият ми мач бе много тежък, защото бе точно срещу Славия, все пак имам симпатии към този отбор. Впечатление ми направи невероятната публика на Ботев, за България тя е номер 1", заяви Караславов.

Той разкри, че най-важна в мача с "белите" е била победата: "За мен най-важното бе да тръгнем с победа. Показахме добра игра, все пак сме изцяло нов отбор, познаваме се от няма и два месеца. Показахме също колектив, който ще ни помогне да постигнем добри резултати".

"Резултатът срещу Славия малко лъже, не ги надиграхме толкова категорично. Ние обаче започнахме много добре, а един мач се вижда накъде отива именно в първите 10-15 минути. Трите гола на Иван Цветков са плод на целия отбор, всички се представиха на добро ниво, важни са трите точки, а не кой е вкарал головете", призна централният защитник.

"Отборът има голям потенциал, показахме го още в първия мач. Имаме облик в играта и се надявам с всеки изминал мач да играем все по-добре".

Асен Караславов призна още, че тимът му ще излезе за победа срещу Левски идната неделя на "Георги Аспарухов": "Излизаме за победа на терена на Левски, както във всеки мач.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).