Ботев Пд умува за излишен на "Армията"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:15 / 13.08.2012
6775
От Ботев Пд уму­ват дали да привлекат още един футболист от ЦСКА. Според запознати става въпрос за универ­салния Петър Стоянов, който стана излишен при червените след краха в евротурнирите срещу словенския Мура.

27-годишният футбо­лист е бил предложен на "жълто-черните". Сто­янов, който по принцип е дефанзивен халф, може да играе успешно като десен бек и централен защитник. Точно на де­сния фланг пловдивчани умуват дали да не засилят конкуренцията и да се сдобият с алтернатива на включилия се много добре на този пост в от­бора бивш футболист на Левски Стефан Станчев. В близките дни ще стане ясно дали пловдивчани ще излязат с оферта към защитника.

В момента Петър Сто­янов е свободен агент и тренира с родния си клуб Сливен. Ако не успее да си намери отбор, халфът ще остане в града на Си­ните камъни. 

Стоянов премина в ЦСКА през зимата на 2010 г., като едва през миналия сезон стана несменяем титуляр. През пролетта халфът се контузи и след това не на­мери място в селекцията на Стойчо Младенов.


Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).