Ръководството на Ботев Пд благодари на публиката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
07:56 / 13.08.2012
5171
Ръководството на Ботев Пд излезе с официално изявление в официалния сайт на клуба, с което благодари на привържениците на тима за подкрепата им в първия официален мач на "жълто-черните" срещу Славия.

Ето какво гласи изявлението на ръководството:

Футболистите, спортно-техническият щаб и ръководството на клуба благодарим на публиката за безупречното поведение и страхотната подкрепа по време на мача срещу "Славия". Привържениците на "Ботев" се показаха откъм най-добрата си страна и дадоха своя принос за отличния старт на първенството.

Истинската сила на "Ботев" проличава най-ясно, когато отборът и публиката са едно цяло. Вчера се случи именно това. Ние се надяваме, че заедно дадохме началото на един изпълнен с положителни емоции сезон, в който всички ботевисти ще имаме много поводи за радост.

Благодарим и на стюардите, които свършиха перфектно своята работа. Вярваме, че в следващите мачове ще видим същата подкрепа от трибуните и още по-добра игра на терена.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).