В Холандия: Пълен хаос цари в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
07:48 / 24.07.2012
4810
Холандските медии определиха случващото се в Локомотив (Пловдив) като пълен хаос. Собственикът на отбора Константин Динев напусна вече официално поста си и на практика тимът няма осигурена издръжка след неговото заминаване. Електронното издание "Sportdome" отбеляза в свой материал случващото се в състава на "смърфовете".

"В понеделник собственикът Константин Динев напусна Локомотив и отказа да дава повече пари за клуба. Причината за оттеглянето му са постоянните обвинения за уреждане на мачове феновете на отбора към собственика и няколко играчи", пише изданието.

"От Витес не могат да се свържат с представител на клуба от Пловдив и не знаят кога Локомотив ще пристигне в Холандия, къде ще отседне, кога иска да тренира на стадион Гелредом и кога ще даде своята пресконференция", разкрива се още в холандския електронен сайт. 

Все пак обаче в Холандия са се добрали до изказването на Атанас Узунов, който увери, че въпреки проблемите отборът ще пътува за "ниската земя", за да изиграе реванша.

Срещата ще се състои в четвъртък от 21:00 часа българско време на холандска земя.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).