Емил Велев за жребия и Анжи: Да не слагаме каруцата пред магарето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
18:49 / 21.07.2012
2842
Ако Локомотив Пловдив успее да елиминира Витес, тимът ще срещне победителя от двойката Анжи -Хонвед в трети квалификационен кръг на Лига Европа. В първия двубой руснаците спечелиха с 1:0, но въпреки това са фаворити и за реванша.

В тима на Анжи най-голямата звезда е Самуел Eтo'o - най-скъпо платеният футболист в света. Треньор на тима е холандецът Гуус Хидинк, а негов помощник - Роберто Карлос.
Хонвед е един от най-популярните унгарски отбори. С този клуб име са направили световните звезди Ференц Пушкаш и Шандор Кочиш.

В третия квалификационен кръг победителят от двойката Анжи Махачкала - Хонвед Будапеща ще бъде домакин на първия мач на 2 август, а реваншът на 9 август ще се играе в България или в Холандия.

"Няма лесен съперник в следващия кръг, така че който и да ни се падне, ще ни бъде тежко. Вижте например Анжи с какви пари разполага и какви футболисти играят там. Нека не коментираме обаче, тъй като не сме елиминирали Витес. Така че да впрягаме каруцата пред магарето, само ще ни навреди", заяви старши треньорът на Локомотив Емил Велев.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).