ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (9)
Хвърляй бутонките, време е за празненства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 31.12.2007Коментари (0)2228
© Plovdiv24.com
До Нова година има още малко и футболистите вече тръпнат от нетърпение. Някои избраха далечни кътчета за празника, други ще пътуват по любов, а трети ще са си в България. Едно е сигурно - за всички веселбата е гарантирана.

На сьомга с маскарпоне ще заложат в новогодишната нощ вратарят Стоян Колев и съпругата му Дида. Двамата ще изпратят 2007 г. в София. Заедно с тях в ресторант "Ниагара" ще бъдат халфът на ЦСКА Тошко Янчев и съпругата му Деляна. Футболната компания ще наблегне на филетата и червените вина. Стоян и Дида ще се барнат в лъскави черни тоалети със сребърни нишки. "Все пак посрещаме високосна година", обясни избора Дида Колева.

Без най-добрия си приятел и съотборник Краси Димитров ще се весели на Нова година голмайсторът на Локо (Пд) Мартин Камбуров. "Краси го арестува жена му. Иска да си бъдат вкъщи", оплака се Марто на шега. Таранът ще купонясва в елитно пловдивско заведение. "Даже не знам къде ще съм. Важни са приятелите, с които ще съм", добави Камбуров.

Няколко вида морски и речни риби е подготвил за новогодишната трапеза генсекът на Локо Атанас Узунов. Той лично е ловил рибата. "Не съм я купувал. За софрата отговарят жените. Аз съм подсигурил и всичкото пиене", обясни бившият топрефер на България. Узунов, съпругата му Соня и приятели ще бъдат на вила край Пловдив в нощта на 31 декември.

Култовият вратар на Ботев Лилчо Арсов е заложил на ресторант "При Сандо" в Пловдив. На трапезата Арсов ще седне със съпругата си Анелия, сина Иван и приятели, които нямат нищо общо с футбола. Единственото изключение ще е лекарят на Ботев д-р Константин Павлов.

Централният нападател Емил Урумов - Шивача ще води на хижа "Здравец" в Родопите приятелката си Доника. "В Пловдив е лудница. Предпочитам спокойствието на планината", отсече Урумов.

Треньорът на "канарчетата" Тенчо Тенев е поръчал печена пуйка за трапезата. Спецът е избрал домашния уют и любимата сръбска музика в новогодишната нощ.

Голяма част от играчите на ЦСКА ще пият шампанско в Пампорово. Йордан Тодоров, Георги Чиликов, Стойко Сакалиев са само част от звездната компания в курорта. Едва ли обаче някой ще се изкуши да яхне ските в новогодишната нощ заради солените глоби.



Източник: в. "Стандарт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ръководството на Левски проплака след дербито, иска наказания за ЦСКА-София
Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане 2025 година
Янаки Милев бе на крачка от четвърта титла в кариерата си
Виктор Николов отново спечели шампионата по картинг на писта "Лаута"
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: