ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (9)
Трима "пловдивчани" сред най-големите млади надежди в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 31.12.2007Коментари (0)3543
© Plovdiv24.com
Вестник "7 дни спорт" набеляза 20 млади български надежди в родното първенство. Всички те допринесоха в голяма степен за успехите на своите тимове през изминалата есен. Сред 20-те има и трима, играещи в пловдивските Ботев и Локомотив.

Ако продължат да се развиват във възходяща линия, младоците неминуемо ще имат страхотно бъдеще. Именно това са футболистите, към които се възлагат най-големи надежди от новото поколение.

Иво Иванов
22-годишен, Локо (Сф)
Младият халф направи много силен сезон. Той допринесе за второто място на тима през есента. Здравенякът не се плаши от единоборства и печели въздушните двубои. Притежава плътен удар. Разписа се при победата 3:1 над Берое в Стара Загора. Иванов направи изключителен мач при равенството 0:0 срещу румънския Оцелул в Галац в турнира за Купата на УЕФА. Със сигурност на Иванов ще се разчита много за в бъдеще.
12 мача 1 гол

Мартин Кавдански
20-годишен, Славия
Юношата на Левски се наложи като титуляр в Славия и привлече вниманието на чужди клубове. Президентът на белите Венцеслав Стефанов е категоричен, че още е рано да го продава. Защитникът се представя на много високо ниво. През миналия сезон той натрупа опит и във втория отбор на Метц. Кавдански е юношески национал.
9 мача 0 гола

Орлин Орлинов
19-годишен, Славия
Младият нападател на Славия направи добро впечатление още през миналия сезон. Тази есен той затвърди доброто си представяне. Вкара и два красиви гола срещу Вихрен и Спартак (Вн). Има 14 мача и 3 гола за юношеския национален отбор.
9 мача 2 гола

Николай Димитров
20-годишен, Левски
Халфът на Левски безспорно е най-проспериращият млад футболист в България. Мъри Стоилов започна да го налага още през миналия сезон, но тази есен се утвърди като титуляр в тима. Притежава изключителна техника, бърз и пробивен е. Силните му игри впечатлиха дори английския гранд Арсенал, който го покани на проби. Напълно възможно е артилеристите да привлекат Хичо още от пролетния сезон.
13 мача 4 гола

Атанас Фиданин
21-годишен, Черноморец
Юношата на Левски показа много стабилни игри в Черноморец през есента, стигна и до младежкия национален отбор. Защитникът е безкомпромисен при единоборствата. Допринесе за победите над Беласица, Славия, Локо (Пд), Марек и Литекс. Вероятно от новия сезон доста отбори ще се надпреварват за подписа му.
9 мача 0 гола

Николай Бодуров
21-годишен, Пирин
Бодуров е неизменен титуляр в приятната изненада до момента - Пирин. Младокът е истински стълб в защитата на тима. Въпреки че е само на 21 години, вече натрупа стабилен опит в професионалния футбол. Игра във всички срещи за Пирин през есента. Най-силните му изяви бяха именно срещу грандовете в българския футбол. Донесе победата за своя отбор над Видима с гол в последната минута на срещата.
15 мача 1 гол

Ивелин Попов
20-годишен, Литекс
Атакуващият футболист е един от най-нестандартните в нашето първенство. Притежава страхотен нюх пред гола. Юношата на Левски премина през всички национални формации, за да достигне и до мъжете. Смятан е за една от най-големите надежди на българския футбол. Той обаче има славата на "луда глава" и това му пречи да разкрие потенциала си напълно. Ако се съсредоточи върху изявите си на терена, Попов може да се превърне в най-важния играч за Литекс.
14 мача 7 гола

Иван Иванов
19-годишен, Локо (Пд)
Един от най-талантливите защитници от школата на ЦСКА. Бе капитан на юношите старша възраст, които през миналата година спечелиха финала срещу Левски. Той обаче се оказа ненужен при червените и бе преотстъпен на Локо (Пд). На Лаута намери мястото си и показа, че може. Защитникът играе много силно. Обира всички топки в своята зона и внася сигурност в отбраната. Господар на втория етаж. Младежки национал.
13 мача 0 гола

Йордан Милиев
20-годишен, Локо (Пд)
Друг защитник на черно-белите, който показа завидни качества. Игра във всички срещи от есенния дял на шампионата. Добрите му изяви не останаха незабелязани и бе желан от полския Краковия. Локо (Пд) обаче му постави цена 480 хил. евро.
15 мача 1 гол

Георги Христов
22-годишен, Ботев
Безспорно най-приятната изненада в нашето първенство. Бившият капитан и голмайстор на Марица наниза 9 гола за новия си клуб Ботев. Игра като неизменен титуляр във всички срещи. Наложи се като остър и мощен нападател. На второ място е в класацията при голмайсторите. През лятото бе на проби в ЦСКА, но не бе одобрен. Сега обаче Христов доказа високата си класа.
15 мача 9 гола

Иво Иванов
22-годишен, Берое
Младият централен защитник направи чудесно дуо с капитана Ваня Дзаферович. Иванов играе много стабилно в отбрана. Изявите му са постоянни. Освен това отбеляза и два важни гола именно след центрирания на Дзаферович. Той донесе успеха 2:1 над Беласица от 11-и кръг.
14 мача 2 гола

Галин Иванов
19-годишен, Берое
Въпреки че дълго време бе контузен и игра малко, атакуващият халф на Берое показа класа. Към него вече има интерес от столичните грандове. Роденият в Казанлък талант не успя да се разпише през есента, но въпреки това остави добри впечатления.
8 мача 0 гола

Даниел Младенов
20-годишен, Марек
Нападателят пристигна в Дупница от Велбъжд и бързо се утвърди в тима. Показва висока класа и отбеляза решителни голове. Говори се, че доста чуждестранни отбори проявяват интерес към младия голаджия.
13 мача 4 гола "Б" група Красимир Георгиев
21-годишен, Локо (Мз)
Дошлият от Спартак (Пл) нападател е с основна заслуга за първото място на тима в Западната "Б" група. Взаимодейства отлично с основния реализатор Атанас Николов.
12 мача 4 гола







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Страхотен успех! Димитър Кузманов победи петкратен шампион от Големия шлем
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Ръководството на Левски проплака след дербито, иска наказания за ЦСКА-София
Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане 2025 година
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: