Тарторът на Ботев: Всеки, който тръгне срещу феновете, ще загуби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
14:37 / 17.07.2012
10292
Председателят на фенклуба на Ботев Пд Божидар Божилов даде тима за пример по време на пресконференция, на която се обяви учредяването на "Сдружение на българските футболни привърженици". Той предупреди всички президенти и собственици на български отбори, че никой от тях няма да спечели, ако тръгне срещу привържениците.

"Основоположници на тази инициатива бяха феновете на пловдивските Ботев и на Локомотив, защото ние първи показахме в Катуница, че две публики, които се недолюбват, могат да се обединят в името на дадена кауза. За мен пътят на българския футбол е това, което се случи в Ботев - ново начало, прозрачност в управлението и много, много работа. Виждате, че дори и резултатите не закъсняха - вече сме в "А" група и се радваме на една от най-многобройните публики в България. Собствениците трябва да разберат едно-единствено нещо. Те държат единствено акциите, но отборът е на привържениците и всеки, който тръгне срещу феновете, ще загуби", заяви тарторът на "бултрасите".



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).