Юнес Бенжелюн: Трябва да изчистим грешките си в защита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
07:58 / 12.07.2012
2640
Защитникът на Локомотив Пд Юнес Бенжелюн, който не взе участие в мача за Суперкупата заради наказание призна, че отборът му има да изчиства някои грешки в играта, за да може да покаже най-доброто, на което е способен през новия сезон.

"Получи се хубав мач. Лудогорец за пореден път доказа, че е много силен отбор. Нямахме шанс да изравним през втората част. Получиха се и някои грешки, които трябва да изчистим", отсече Бенжелюн.

Французинът говори и за сагата около своето напускане и завръщане на "Лаута":"Не съм сърдит на никого в отбора. След края на сезона станах свободен агент и имах предложение от друга държава, но там нищо не се получи. Тогава президентът Коко Динев ми се обади и каза, че треньорът иска да се върна и аз приех. Предложиха ми нов договор, който е много добър. Подписах за доста време и сега съм спокоен. Не съм имал предложение от друг клуб в България. В Локомотив ми е добре. Малко хора ме мразят, но съм сигурен, че са много повече тези, които ме харесват", допълни бранителят.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).