Ивайло Петев: Няма да ни е лесно срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:38 / 10.07.2012
2372
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели пред "Тема Спорт", че неговият отбор излиза за требъл в утрешния сблъсък с Локо Пд за Су­перкупата.

"Готвим се с настроение за предстоящия мач. То е на висо­ко ниво. Единственият пропуск до момента бе контролата с Рубин. Това обаче е минало, сега сме се концентрирали върху срещата с Локо Пловдив. Мотиви­рани сме и ще гоним требъл. В тези турнирни мачове е от голямо значение във всеки един момент да внимаваш. Взели сме всички мерки срещу най-силни­те страни от играта на Локо­мотив. Мисля, че няма с какво да се изненадаме чак толкова. Все пак играхме един срещу друг и на финала за Купата на Бълга­рия, а преди това и за първенство. Мога да кажа, че няма да ни бъде никак лесно. Локомотив са корав отбор, който разполага с много добри играчи. Надявам се да излезем крайни победители", сподели Петев.

Той добави, че се надява съдията Ахмед Ахмед да е на ниво. "От вас научих, че той ще свири мача. Надявам се да бъде безупречен като Станислав То­доров във финала за Купата на България", каза младият специа­лист.

Петев допълни, че въпреки четирите гола на Мифсуд в квалификациите за ШЛ не съжаля­ва, че той не е в Лудогорец.

"Мифсуд реши, че не иска да играе при нас. Селекцията все още е отворена. Не е приключи­ла, докато трансферният прозорец не затвори", сподели навършилият 37 години вчера Петев.

Треньорът на орлите каза още, че Динамо Загреб не е случаен отбор. "Наблюдавах ги в Австрия, а и на записи, и мога да кажа, че са доста силен тим. Ние обаче имаме своите шансо­ве и ще излезем, за да ги побе­дим", завърши Петев.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).