Спасов: Чакаме още един офанзивен футболист и селекцията приключва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
11:32 / 05.07.2012
9924
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов разкри пред "Меридиан Мач", че до края на седмицата очаква още един офанзивен футболист и селекцията ще се смята за приключила. Специалистът разкри, че е изключително доволен от условията, предоставени му в Тетевен.

Единствено полузащитникът Костадин Дяков, дошъл от Черноморец, е с мазоли, но също води пълноценни тренировки. Феро сподели, че е радостен, че на 99% селекцията е приключила по план.

"Относно селекцията ще кажа, че ни трябва още само още един офанзивен футболист и тя може да се смята за приключила. Надявам се той да се присъедини към нас до края на седмицата. Досега всичко върви по план.

Единственият недостатък е, че новите футболисти се включват на по-късен етап на подготовката и изостават физически, но затова цялото ръководство се насочихме към опитни играчи, които по-бързо ще се адаптират в обстановката. След като приключи селекцията, ще бъдем 22-ма футболисти", каза Феро.

На въпрос дали го притеснява фактът, че Ботев не разполага с чист таран, специалистът допълни:

"Виждате, че в съвременния футбол - нека дам пример с Испания - не е задължително отбор да играе с чист нападател. Няма да се сравняваме с Испания, но имаме достатъчно нападатели, за да вкарваме в официалните мачове."



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).