Фенове на Локо: Наши авиокомпании ни извиват ръцете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:50 / 02.07.2012
4387
Феновете на Локо (Пд) ще летят до Хо­ландия за срещата сре­щу Витес от втория предварителен кръг на Лига Европа с чартъри на авиокомпании от Словения, Австрия или Турция. Българските такива са обявили прекалено високи цени за самолетни билети до Ниската земя, тъй като в момента е разгарът на летния сезон.

Нашенците искат 40 000 евро за самолет със 164 места. От Бъл­гария до Холандия це­ната не е висока, но обратно сумата се за­вишава значително. По тази причина запалянковците на Локомо­тив са се свързали с фирми от Словения, Австрия и Турция, кои­то ще пътуват до Бъл­гария специално за да превозят желаещите да гледат любимците си в двубоя от Лига Евро­па.

"До няколко дни ще знаем с какъв чартър ще пътуваме за мача срещу Витес. В Бъл­гария ни искат солид­на сума, затова може чартъри от Австрия, Турция и Словения да ни вземат от Бълга­рия и да пътуваме до Холандия. Цените няма да спрат привър­жениците на Локо (Пд), но разбираемо ние ще търсим най-удачните варианти за нас. Относно финала за суперкупата срещу Лудогорец на 11 юли в Бургас цената за автобуса е 15 лв.", раз­кри шефът на фенклуба на Локо (Пд) Коцето Славов.

Източник: "Меридиан Мач"


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).