Феро се прицели в национален халф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
08:21 / 22.06.2012
9732
Стахановската селекция в Ботев (Пловдив) изглежда ще продължи с пълна сила. Topsport.bg научи от източници на стадиона край Бирена фабрика, че "канарчетата" се прицелили в национален халф.

Старши-треньорът Ферарио Спасов е пожелал от ръководството да има в състава си възпитаника на Славия Чавдар Янков, който за известно време се подвизаваше в Русия.

Феро е поискал от ръководството в състава си и Валентин Илиев, но преди около 48 часа, бранителят разтрогна с румънския Стяуа и парафира с украинския Волин (Луцк).

Само за два дни Ботев се оказа най-активният отбор на трансферния пазар с привличането на Асен Караславов, Иван Цветков, Костадин Дяков, испански халф и литовски вратар.

"Жълто-черните" ще започнат подготовка на 25-ти юни на градския стадион в Пловдив, тъй като клубният им "Христо Ботев" е в основен ремонт. На първото занимание от миналогодишния състава ще отсъстват поне 10 футболисти и се очакват още толкова, които ще играят за тима след завръщането в "А" група.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).