ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (9)
Възела се заплита в челото на "Висшата лига" на ГФЛ, след изиграването на мачовете от 13 кръг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:25 / 20.06.2012Коментари (0)882
© Plovdiv24.bg
Измина 13-тият кръг от програмата на ГФЛ, в който се изиграха осем срещи от Висшата лига, шест от Първа лига и два отложени двубоя от предходните седмици. Във висшата лига не липсваха драми. Лидерът Имхотеп-1, спечели с лекота срещата си със 100+, побеждавайки с 2:8. Не беше така в отложената среща срещу момчетата от Колеж "Омега", които направиха един от най-силните мачове в лигата срещу "фараоните", завършвайки 5:5. Този кръг беше белязан от две дербита на дъното. В единия мач, момчетата от Гримзби трудно победиха Криско с 4:3. В другия "опашкарски" мач ЖМТ Пчелинчо записа първа победа в шампионата, побеждавайки Щ+Щ с 4:3. Победа в този кръг записаха и Колеж "Омега", побеждавайки миналогодишния шампион, Ялова Поляна, със 7:4, с което затвърдиха доброто впечатление от играта си. С успеха се поздравиха и отборите на Даяна, MS и Викинг. С головете и в двете срещи през седмицата Светослав Каламов поведе голмайсторската класация във Висшата лига, на цели 5 попадения пред втория Николай Николов.

В Първа лига също не беше безинтересно. Земетръс успя да прекъсне серията си от мачове без победа, надделявайки с 6:3 над C5. Вторият в класирането, Мас Гранде, записа трудна, но ценна победа над коравия отбор на Bohemians с 3:2. Трите точки за подгласниците в класирането донесе Шейредов в края на двубоя. Агротийм, Replay и Бонели извоюваха лесни победи съответно над ЕЛМА ТАКСИ, BadBeat и АФК " Невидима Заплаха ". Футболистите от "Страничен Ефект" взеха глътка въздух, след едва втората си победа в лигата, като разгромиха отборът на Бом-Бок Бойс с внушителното 6-0. Костадин Братанов продължава да води убедително със седем гола преднина голмайсторската класация в "Първа лига".
Три мача наблюдавахме от Английската Неделна лига. Отборът на Хъшове заличи силният си старт, след като в първия кръг победи Red Bull с 10:6, а сега загуби тежко от Машина за Пуканки с 3:12. Най-активни на таблото за пуканки бяха Костадин Ямаков и Тони Банков, които вкараха по цели 4 гола за своя тим. Силният отбор на ОЦК трудно прекърши упорития Mean Machine с 3-1,докато Фитони продължава летящият си старт, разбивайки футболистите от Детски Свят с гръмкото 10:1. Лидерът при голмайсторите, Ванко Йорданов, отбеляза само 1 попадение за отбора си в мача.

Тази седмица продължават мачовете от предпоследния 14 кръг от първия полусезон в Градска Футболна Лига и третия кръг в Английската Неделна Лига.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: