Ферарио Спасов: Ще сме един от факторите в първенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:21 / 13.06.2012
4494
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов заяви на днешната първа копка на базата на "канарчетата" в "Коматево", че клубът наблюдава голям брой играчи, но малко са тези, които отговарят на изискванията на тима.

"Гледаме голям брой футболисти. Малко са тези обаче, които отговарят на изискванията ни. До една седмица влизаме в преговори с 3-4 човека и в най-скоро време на клубния сайт ще бъдат оповестени имената", заяви Спасив.

Наставникът на "канарчетата" каза още, че до първата тренировка надали тима ще сформира състава, но със сигурност клуба ще вземе играчите, които дойдат на проби на лагера в Австрия. "Не мога да кажа, че до 25-и ще сме оформили състава. Футболисти най-вероятно ще идват и на лагера в Австрия. Длъжни сме да направим отбор, който да радва феновете, когато дойдат на стадиона".

"Българският футбол има нужда от силен Ботев, за да се повиши конкуренцията. Смятам, че ще се намесим решително и ще сме един от факторите в нашето първенство", завърши треньорът на пловдивчани.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).