Александров: За мен ще е удоволствие да играя в дербито на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
19:43 / 30.05.2012
8535
"Върнахме Ботев там, където му е мястото. Да се надяваме от догодина да видим още по-силен Ботев. Аз се радвам най-вече за нашите фенове, които доста са изстрадали. Сега им дадохме един повод за радост. Дано през следващия сезон има още повече за радости", коментира Александър Александров след победата с 2:0 срещу Спортист Своге във финалния бараж.

"Най-близките ми планове са да отида на почивка. Ако ръководството прецени, че има нужда от мен, ще седнем и ще говорим. Удоволствие е да вкараш отбор като Ботев в А група. Ако имам късмет, ще играя в дербито на Пловдив."

"В Ботев се работи професионално. Стадионът ще има много хубав терен, един от най-добрите в А група. Ботев прави много добра база, най-добрата в България", добави опитният футболист.

"Базите са истината, за да може да се възроди футболът и децата да се върнат към футбола. Радостно е да има повече такива отбори. Решението кой ще бъде треньор го взимат собственикът и президентът", каза още Александър Александров.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).