Коко към феновете на Локо: Благодаря ви за уникалната подкрепа на финала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (63)
12:29 / 19.05.2012
10169
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев излезе с обръщение към привържениците на отбора, в което им благодари за уникланата подкрепа на финала за Купата на България. 

Plovdiv24.bg ви публикува цялото обръщение на боса без редакторска намеса:

Скъпи приятели!

От името на всички футболисти и служители на Локомотив искам да Ви благодаря за уникалната подкрепа, която оказахте на отбора на финала за Купата на България. Никога не съм се съмнявал във Вашата вярност и всеотдайност. Това, което видях в Бургас обаче, ме накара за пореден път да се чувствам горд с факта, че съм начело на Локомотив. Лесно е да се подкрепя отбор, когато той бие наред. Всеки иска да е до победителите. Вашата подкрепа след края на мача обаче бе нещо, което не може да се опише. Трябва да си локомотивец, за да го почувстваш.

От Ваше име бих искал да благодаря и на управата на Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев и на областния управител Здравко Димитров за подкрепата, и затова, че заедно с нас страдаха и мечтаха.

Загубата на финала е само дребен щрих в нашата история. Локомотив е голям клуб, защото може и да губи. А след това да се изправи и да продължи напред. Хубавите дни за нас предстоят.

Ваш Константин Динев



Виж коментарите (63)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).