Решават бъдещето на Несебър след мача с "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:39 / 19.05.2012
3000
Управителният съвет на ПФК Несебър ще се събере след мача с Ботев (Пловдив), за да бъде обсъдено бъдещето на клуба и вероятното участие във В група от следващия сезон. На събранието ще се дискутира структурата на клуба, селекцията и целите за новия сезон. Най-вероятно обаче треньорите Иван Георгиев-Шиника и Тони Кръстев ще запазят постовете си.

Както е известно, Несебър напрактика изпадна от Б група след поражението с 1:3 при визитата на Спартак (Варна) миналата седмица. Несебърлии са с 26 точки на 9-о място, на 6 от заемащия спасителното 7-о място Спартак 1918. Варненци обаче в последния кръг ще запишат служебна победа и няма как да бъдат изместени.

Сега обаче предстои мач на честта срещу Ботев (Пловдив) и в морския град са амбицирани да излязат с чест от него. Със сигурност като титуляри ще излязат Димитър Попов в центъра на защитата и Андриян Божков в средата на терена. Двамата местни таланти направиха силни мачове и се превръщат в основни фигури. Повечето от играчите от вътрешността на страната най-вероятно ще напуснат, тъй като с изпадането професионалните им договори се анулират автоматично. На някои от тях обаче ще бъде предложено да останат и във В група като например десния бек Кирил Брестовички.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).