10 000 тръгват за Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
10:45 / 16.05.2012
10167
Част от Пловдив се мести за ден в Бургас. На феновете на футбола причината е известна, Локо играе финал за Купата на България, като ако го спечели, ще стане част от историята. "Смърфовете" ще са едва третия отбор печелил Шампионската титла, Купата на България, Суперкупата на България и Купата на Съветската армия.

Автоколоната към Бургас потегли в ранните часове на днешния ден. Не се съмнявайте, че пътя за морето днес ще е натоварен, с преобладаващо автомобили с пловдивска регистрация. По обяд от гарата тръгва влакова композиция с основната група "черно-белите" ултраси, по същото време от "Лаута" тръгват и няколко автобуса. Билетите за финала вече се намират трудно. Дори пуснатите по касите в Бургас са на привършване.

Кметът на града Иван Тотев преди минути също пое към морския град, за да подкрепи съгражданите си. Прякото излъчване на мача ще е по слабо разпространения канал ТВ+, което ще принуди много от пловдивчани да се групират и в града, за да имат възможност да гледат финала.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).